Lasse Lindberg er ikke blot køkkenchef. Han er også ejer af Lindberg Dining, der på Diagonalkroen driver a la carte restauranten, selskabslokaler og Frokostordning til virksomheder.
Lasses gastromiske rejse
Lasse Lindberg er udlært kok på Hotel Marselis i Aarhus. Efter læretid på hotellet i Aarhus var han restauratør på Vrads Station v. Silkeborg, køkkenchef på Gourmandiet i København og i 4 år kok og F&B Manager på Jakobs Café i Skagen.
Lindberg Dinning har plads til alle
Lindberg Dining har på Diagonalkroen plads til det helt store bryllup med 150 gæster, busudflugten der har været forbi Kongernes Jelling, den romantiske middag for to og a la carte retter til byens indbyggere, turister og kroens overnattende gæster.
Moderne og klassisk menukort
Menuen byder både på klassiske kro retter som wienerschnitzeler og paprikagryde, ligesom I kan glæde jer til at smage steakhouse retter og havfrisk fisk.
Der er naturligvis også tænkt på kroens yngste gæster.