Blåt LOGO 01

Tarteletfyld.dk startede som et forsøg på at tænke ud af boksen i forbindelse med de udfordringer, de mange corona-restriktioner giver for restauranter landet over. For hvad gør man, når man ikke kan holde store selskaber, fester og fødselsdage eller have masser af gæster på kroen til hverdag?

Man begynder at sælge tarteletfyld ud af huset! Først startede det bare som et Facebook-opslag, men efterspørgslen kom faktisk bag på os og vi endte med at sælge 2 tons tarteletfyld på kun én uge. En bedrift, som også gav os omtale i den lokale avis.

Historien rammer TV2 nyhederne

To dage senere havde de landsdækkende medier også fået færden af vores lokale tartelet-eventyr. Den 12. november samlede TV2 Nyhederne historien op med et indslag på over to minutter.

Og så tager det for alvor fart. Efter medierne havde sat gaflen i fortællingen om tarteleteventyret på Diagonalkroen i Give, gik det helt agurk.

Vi måtte hurtigt konstatere, at vi var nødt til at skalere produktionen gevaldigt op for at kunne følge med efterspørgslen, der kom fra hele landet – fra Skagen til København. Så chefkok Lasse Lindberg måtte flytte produktionen til et større produktionskøkken og gik landsdækkende med salg af tarteletfyld d. 1. december 2020.

Den 7. februar er det slut

Sikke et eventyr, de sidste tre måneder har været! Det er blevet til intet mindre end 25.000 bøtter tarteletfyld svarende til 72,5 ton. Omtale i medier landet over. Og en koloenorm stor opbakning fra alle jer. I skal vide, jeg er glad, stolt, overvældet og taknemmelig!

Men jeg er også træt og en smule udbrændt. Derfor har jeg måttet finde ind til kernen af projektet igen; det, jeg rent faktisk brænder for. Og det er mit hjertebarn, Diagonalkroen.

Diagonalkroen var hele grunden til, jeg valgte at starte tarteletfyld.dk. Og med projektet har jeg ikke bare reddet kroen; jeg har også sikret mine medarbejdere. Det var hele formålet.

Derfor lukker tarteletfyld.dk ned. Vi slutter på toppen, mens legen er god og med ro i maven. Projektet har gjort alt det, det skulle – og mere til. Faktisk foregår det hele under lykkelige omstændigheder. Jeg skal ikke være grossist eller storproducent. Jeg skal være kok.

Den 7. februar forlader de sidste bøtter tarteletfyld derfor kroen. Derfra er tarteletfyld.dk bare en rigtig god historie om iværksætteri, omstillingsparathed og vilje.

“Men hvorfor sælger du ikke bare konceptet, Lasse?”

Dette spørgsmål har jeg fået et utal af gange. Og I skal ikke være i tvivl: Der har været stor interesse fra mange forskellige sider. Jeg vil give det samme svar, som jeg gav til Ugeavisen Give:

Det her er min historie, det er mig og mine folk her på kroen, der har bygget succesen med tarteletfyld.dk op, så jeg skal da ikke sælge hverken mig selv eller min historie. Det handler for mig om at bevare min integritet og om altid at have hjertet med – og også om at beskytte mit brand. Det her er ikke nogen bolsjebutik, og jeg skal ikke ud og være en slags galionsfigur for andre virksomheder, der vil sælge tarteletfyld i mit navn.

​Det er ikke slut med tarteletter...

For når Danmark åbner op igen, står jeg og hele holdet endnu engang klar til at tage imod jer på Diagonalkroen i Give. Og her er der selvfølgelig tarteletter på menuen. Faktisk Danmarks mest solgte tarteletter under Coronanedlukningen.

Menuen byder desuden på wienerschnitzler, en skiftende 4-retters månedsmenu, lækre, saftige bøffer og et velassorteret vinkort.

Hvis I ikke kommer fra nærområdet, kan I jo tage en overnatning i et af kroens 14 nyrenoverede værelser.

Jeg håber, I har lyst til at kigge forbi Torvet 1, 7323 Give.

Jeg glæder mig til at se jer.

Taknemmelige hilsner,
Lasse Lindberg
Restauratør og stifter af www.tarteletfyld.dk
Chefkok og forpagter hos Diagonalkroen

Her er hvad pressen skrev

Tarteletmiraklet

Tarteletmiraklet

10.11.2020: Lasse Lindberg har i disse dage rygende travlt med at lave tarteletfyld. Han har på en uge solgt i omegnen af , hold nu fast, to tons af denne danske nationalspise.

Læs artikel
Kæmpesucces

Kæmpesucces

10.11.2020: Solgte to ton tarteletfyld på en uge Midt i en svær coronatid har indehaveren af Diagonalkroen i Give, Lasse Lindbjerg, fået forrygende succes med en idé, han fik i sidste uge: Han har på under en uge solgt cirka to ton tarteletfyld.

Læs artikel
Tarteleteventyret

Tarteleteventyret

13.11.2020: Lasse Lindberg, der er masterchef på Diagonalkroen Give, nærmets døgnproducerer tarteletfyld for tiden, efter medierne skrev om det første tarteleteventyr. Samtidig er der også godt gang i salget af frisk fisk.

Læs artikel
En Aflysningens Jul

En aflysningens jul

19.11.2020: Diagonalkroen i Give havde udsigt til en kedelig jul. Men så fik forpagteren Lasse Lindberg en ide - den var så god, at han nu har måtte leje sig ind i et større køkken. Et køkken, der havde rigtig travlt i dag. 14 tons tarteletfyld er røget over disken indtil nu - og den kommende tid følger endnu mere efter, lover Lasse Lindberg.

Læs artikel
Tartelethungrende Kunder

Tartelethungrende kunder

19.11.2020: Hele torsdag blev der udleveret flere tusinde bøtter med det hyper-populære tarteletfyld ved Diagonalkroen. Efterspørgslen var på ny overvældende for både kunder og køkkenchef Lasse Lindberg.

Læs artikel
Tartelethungrende Kunder

Lange køer

19.11.2020: Hele torsdag blev der udleveret flere tusinde bøtter med det hyper-populære tarteletfyld ved Diagonalkroen. Efterspørgslen var på ny overvældende for både kunder og køkkenchef Lasse Lindberg.

Læs artikel
Tarteleteventyret

800 ordrer på to uger

17.12.2020: Over 800 ordrer siden 1. december og en omsætning på omkring 300.000 kroner. Det er resultatet af de første to uger med landsdækkende udbringning af tarteletter og tarteletfyld for Lasse Lindberg og hjemmesiden tarteletfyld.dk.

Læs artikel
Landsdækkende Succes

Landsdækkende succes

07.01.2021: Det hele startede som et forsøg på overlevelse under corona, men nu er produktionen af hjemmelavet tarteletfyld blevet en kæmpe forretning for restauratør Lasse Lindberg i Give.

Læs artikel
Eventyret Fortsætter

Eventyret fortsætter

10.01.2021: Det startede med 100 bøtter tarteletfyld. Det blev til 100 mere. Så 500 og til sidst 5000. Lasse Lindberg har solgt tarteletfyld for millioner siden november - og har ikke planer om at stoppe lige foreløbig.

Læs artikel
Redningen

Redningen

12.01.2021: Normalt er der masser af liv på Diagonalkroen i Give. Det plejer at være hjemsted for runde fødselsdage og familiefester, men coronaens indtog har sat en stopper for festlighederne.

Læs artikel
Kongen Abdicerer

Kongen abdicerer

25.01.2021: Lasse Lindberg vil ikke gå på kompromis med det, der er hans kerneopgave. Derfor lukker han nu kæmpesuccesen tarteletfyld.dk.

Læs artikel
Tarteleteventyret

En halv million tarteletter

25.01.2021: Efter at have solgt over 70 ton tarteletfyld lukker Lasse Lindberg produktionen om få uger - blandt andet fordi det kneb med at holde kvalitetsniveauet. Han vil fremover fokusere fuldt ud på at skabe gode oplevelser for gæsterne på Diagonalkroen.

Læs artikel
Tarteletfyld For Millioner

Tarteletfyld for millioner

25.01.2021: Den jyske tarteletfyldkomet Lasse Lindberg, der i november begyndte at sælge færdiglavet tarteletfyld fra Diagonalkroen i Give, siger nu stop for det, der endte med at blive en millionsucces.

Læs artikel
Tarteletmiraklet

Eventyret er slut

25.01.2021: Kvalitetssvigt på både produktet, kundeservice og ikke mindst bestillingsforløbet via Nets får nu Lasse Lindberg til at trække stikket med erhvervseventyret Tarteletfyld.dk. Pr. 7. februar abdicerer landets ukronede tarteletkonge for 100 procent at hellige sig sit hjertebarn, Diagonalkroen.

Læs artikel
Redningen

Vinderstrategien

26.01.2021: ”Creating your own game.” Mad på postordre er ikke ligefrem nyt og innovativt. Men når vi kun snakker tarteletfyld fra en kro i det jyske, vil jeg gerne udråbe det som både innovativt og unikt.

Læs artikel
Stopper Mens Legen Er God

Stopper mens legen er god

31.01.2021: Lige over 70 ton tarteletfyld bliver det til. Og så er det slut. »Det har været en kæmpe succeshistorie, men det, vi satte projektet i verden for, er blevet opfyldt. Vi stopper, mens legen er god,« siger Lasse Lindberg.

Læs artikel